DOAKU

"YA ALLAH,CUKUPKANLAH AKU DENGAN REZEKI-MU YANG HALAL (HINGGA AKU TERHINDAR DARI PADA YANG HARAM. KAYAKANLAH AKU DENGAN ANUGERAH-MU, (HINGGA AKU TIDAK MEMINTA)KEPADA SELAIN-MU"

Saturday, 14 June 2014

:: ESP SHAKLEE.. MEMANG MURAH ,BERBALOI DAN TERBAAIKKK!!! ::



* NAK KULIT CANTIK
* NAK SLIM MELIM
* NAK HILANGKAN PARUT
* NAK DIET
* NAK ELAK SEMBELIT
* NAK ATASI GASTRIK
* NAK SIHAT BERTENAGA
* NAK HAMIL
* NAK ELAK KANSER
* NAK ATASI KOLESTROL
* NAK STABILKAN DIABETIS
* NAK ELAK KEGUGURAN 
* NAK SUSU IBU PEKAT/BYK
* NAK ELAKKAN STRESS/ SAKIT KEPALA
* NAK KESIHATAN YG BAIK DAN KESELURUHAN

JOM AMIK ESP SHAKLEE

:: Perbezaan soya ESP shaklee dgn soya biasa..

~ Cara Pemprosesan: 
Tahukah anda, sesetengah soya diproses dengan menggunakan alkohol. Cara ini menghilangkan isoflavine yang bermanfaat dan mencemarkan soya itu sendiri dengan alkohol. sebeb itulah soya menjadi tidak elok untuk kesihatan. 

~ Perbezaan Shaklee: Soya Shaklee dicuci dengan air untuk mengekalkan isoflavine genestin dan daidzin yang kritikal untuk membekalkan kepada kita keseluruhan manfaat soya. soya bukannya tidak elok tp cara pemprosesan itu yang membuatkan soya menjadi tidak elok.

√ Shaklee menggunakan proses pensijilan tersendiri yang dikenali sebagai Identity Preserved Program (IPP). Program ini untuk memastikan kacang soya Shaklee bebas dari pendedahan perubahan genetik. Dari benih sehinggalah penyimpanannya.

√Komitmen Shaklee sangat tinggi untuk pastikan bahan ramuan adalah semulajadi dan berkualiti tinggi.

√ Shaklee merupakan syarikat pertama yang menciptakan makanan tambahan protein yang berasaskan kacang soya. Kacang soya terasing yang pertama telah dicipta oleh Dr. Shaklee pada 1970 an. Beberapa ujian klinikal dijalankan dan membuktikan betullah protein soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan.

√√√) Kenapa soya? bukan ayam, daging, ikan atau sebagainya sebagai sumber protein? sebab sumber protein dari soya bebas lemak dan kolestrol.


SAHABAT SHAKLEE ANDA
WANI 019-3995157
SHAKLEE IPOH DAN SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment